Caféer

Café med minnesstund

Visste du att det finns ett flertal caféer runt om i Sverige som erbjuder service i samband med att ni ska hålla minnesstund? Då menar vi inte bara att du kan anlita personalen för catering, utan att du faktiskt kan hålla hela minnesstunden på plats.

Fördelen med att anlita ett café för minnesstunden är att du får möjlighet att fokusera på dig, din sorg och dina nära och kära. Vissa caféer arrangerar hela minnesstunden och andra erbjuder endast en avskild plats där du och dina anhöriga kan samlas efter begravningen. Vad som passar dig bäst är naturligtvis väldigt individuellt och det finns inget som är rätt eller fel. Du väljer det du tror kommer vara lämpligast och finast för just er situation.

Bästa caféer med minnesstund

Inför en begravning är det mycket som ska planeras. När din anhörig har gått bort känner du säkerligen en stor sorg, men ganska snabbt behöver man börja planera och ta tag i begravningen. Du kanske undrar vilken begravningbyrå är billigast i Jönköping? eller när sker jordsättningen? Med en professionell begravningsbyrå bakom dig blir det betydligt enklare att ta sig igenom sorgen och fortfarande anordna ett fint avslut till din vän eller familjemedlem. Letar du efter svaret på frågan vilken begravningbyrå är billigast i Jönköping? – rekommenderar vi att du hör av dig till Lova begravningsbyrå.

Topp 5 caféer som arrangerar minnesstunden

1. Gröna Stugan Restaurang & Kafé
2. Café Hos Oss
3. Kanaans Trädgårdscafé
4. Picchus Café
5. Café Kvittra

Observera att det är viktigt att du kontaktar caféet innan ni kommer dit, för att på så sätt få hjälp att planera och arrangera minnesstunden så som du vill ha den. Då får du också möjlighet att prata med personalen om vilken typ av mat, fika eller dryck som ni vill servera.