Caféer

Så hittar du rätt kläder till cafébesöket

Nu kanske du tänker att det inte behövs några särskilda kläder för att gå på café. Då är du garanterat inte småbarnsförälder. Det kladdas, spills och händer alla möjliga olyckor under småbarnsåren och därför är det en god idé att tänka igenom klädvalet redan innan besöket.

Som småbarnsförälder handlar det minst lika mycket om vilka kläder du ska undvika som vilka kläder du ska välja till dina barn. Du hittar till exempel snygga och tåliga jeans för barn hos kidsbrandstore.se och en hel del annat. Sortimentet är stort och det är enkelt att söka efter plagg och storlekar på sidan. Du hittar också kläder från kända varumärken till förmånliga priser i webbutiken.

Undvik ömtåliga kläder

När du ska gå på café med mindre barn är det smart att undvika kläder du är rädd om. De kan få fläckar som inte går att få bort. Investera i haklappar och bekväma men stryktåliga kläder som jeans och mjuka tröjor. Du vill självklart också att barnen ska se presentabla ut, men det är en bra idé att låta finkläderna stanna hemma. Det är både enkelt och bekvämt att shoppa hemifrån som småbarnsförälder. Du kan spara en hel del tid som du kan spendera på att gå på café med dina barn när ni är fikasugna istället. De flesta föräldrar är dessutom bekanta med att det kan vara en utmaning att handla kläder med barn som hellre leker kurragömma i affären än provar kläder. Det kan du sköta på nätet istället och få alltihop levererat hem till dörren.