Caféer

Välj rätt kaffekopp

Oavsett om du driver ett café eller bara gillar att fika i allmänhet är det ofta många detaljer som utgör helhetsupplevelsen. Självfallet måste det du serverar eller konsumerar vara gott, men det är också viktigt att allt serveras på ett trevligt sätt.

Vilken kaffekopp kaffet kommer i kan påverka både smakupplevelsen och humöret. Hos partykungen.se kan du hitta massor av olika koppar som passar i hemmet, på arbetsplatsen, caféet eller som en present till någon du uppskattar. Varför nöja sig med trista gamla vita kaffekoppar när det finns en myriad modeller som piffar upp tillvaron?

Eleganta, skämtsamma och personliga kaffekoppar

Svenskarna hör till ett av världens mest kaffedrickande folk och brukar i mätningar endast slås av grannarna i Finland. Det fikas från morgon till kväll, och med tiden har utbudet ökat markant. En gång i tiden var det endast enkelt bryggkaffe som gällde, medan det idag serveras bland annat frappe, cappuccino, au lait och espresso, såväl som många smaksatta eller veganska varianter. Drycken kan serveras varm eller kall och det finns till och med kaffe som egentligen inte innehåller kaffe! Den kommer också med ett stort sortiment tillbehör, exempelvis små chokladbitar, bakelser, smörgåsar eller bullar. En klassiker, som du också hittar hos partykungen.se är så kallade kondisbitar, exempelvis dammsugare och chokladbollar.

När det kommer till själva kaffekoppen finns det även här massor att välja bland. Gillar du djur, spel eller ett särskilt fotbollslag finns det koppar med motiv som föreställer detta. Vill du ge bort en kaffekopp kan du också välja bilder eller texter som känns extra personliga som ”Världens bästa morfar” eller ett romantiskt ”I love you”. Hos partykungen.se hittar du också många humoristiska varianter – det är ju inte för inte som företaget har sloganen ”Fight boredom”. Du kan till exempel hitta koppar som ser ut som handgranater, ölglas, fotbollar eller bildäck, såväl som roliga små budskap som förmedlar vad du tycker. Har du eller kompisarna extra barnslig humor kan en kaffekopp som ser ut som en toalett passa perfekt – och vem vill vara utan en kopp som ser ut som en bajs-emoji?

Nu är naturligtvis inte allt hos partykungen.se bara skämtsamt. Det finns också riktigt eleganta kaffekoppar med guldkanter eller som är tillverkade i glas, såväl som romantiska tvillingkoppar som passar in i varandra. Du hittar också smarta koppar som kan hållas varma med USB eller som rör om sig själva, och det finns även kaffekoppar med julmotiv. För dig som är on the go finns det praktiska pappersmuggar i olika material som glas och papper, och du hittar även tillbehör som skedar, sugrör och sockerkoppar.

Det är ofta detaljerna som gör den stora skillnaden. Genom att satsa på innovativa kaffekoppar sätter du en personlig prägel som kommer uppskattas av alla som får dricka ur dem.