Fika

Så kan du snusa hälsosamt på fik

I Sverige finns det en stark kaffekultur som också blivit ett socialt sammanhang. Både på arbetsplatser och privat är det vanligt att ha så kallade fikapauser. Under dessa pauser är det vanligt att det intas både kaffe, godsaker och många passar också på att snusa eller röka.

Fika är kopplat till vila och avslappning och det är också något som många upplever när de snusar. På senare år har det dock blivit allt mer populärt med tobaksfritt snus som du enkelt kan köpa online. Det finns många fördelar med tobaksfritt snus, som exempelvis att tänderna inte blir gula och det innehåller inga tunga metaller.

Uppmärksamhet utomlands

Snus är inte bara populärt i Sverige utan det har även fått uppmärksamhet utomlands i bland annat Premier League. Där har effekterna av vanligt snus diskuterats. I samband med en fikapaus här i Sverige kan det vara lätt att ta upp snusdosan. För de som har ett nikotinberoende kan det ske per automatik. Då kan tobaksfritt snus vara ett alternativ då det ser ut precis som en vanlig snusdosa.

Snusa på caféer

Det är inga problem alls att ta med tobaksfritt snus in till caféer. På så sätt kan du snusa hälsosamt när du tar en fikapaus. Detta då det varken luktar eller stör någon annan. En snusdosa med tobaksfritt snus är även väldigt smidig att ta med sig då den får plats i byxfickan. Det finns ett stort utbud med tobaksfritt snus online där du kan välja mellan olika smaker och nivåer på styrka.